3 Ocak 2011 Pazartesi

Bebek Odası Dekorasyon Fikirleri

Yaklaşık iki ay içinde minik bir kız yeğene sahip olacağımdan mıdır nedir bu aralar bebek odası dekorasyonlarına ayrı bir ilgi duymaya başladım. Kendim daha evli bile değilim ama:) küçüklüğümden beri bebek hastası bir insan olmuşumdur. Daha 6 yaşındayken yazlıkta komşumuzun 1 yaşındaki bebeğini hergün sevmeye gidermişim, annemler de beni zorla yanından ayırabilirlermiş. Bebek sevgimin hatrına bugün bebek odası dekorasyonlarını sizle paylaşmak istedim. İlk defa anne olmaya hazırlanan yengem Elif'e ithafen..:)

Kız bebek odaları için dekorasyon:

Kız bebek odalarının tabiki de vazgeçilmezi pembe renk! Tamamiyle pembe olmasa da odanın belli detaylarında pembe olmadan olmuyor. Pembeyle birlikte kahverengi, yeşil gibi renkler birlikte kullanılıp çok şirin dekorasyonlar oluşturulabiliyor.

Pembe haricinde kız bebek odalarındaki detaylarda kurdelalar, kalpli objeler, ağaçlar, çiçekler ve uyumlu renklerde peluş oyuncaklar kullanılabilir.


Pembe yeşil bebek odası dekorasyonu

Pembe oda dekorasyonu

Pembe kahverengi bebek odası dekorasyonu

Pembe kahverengi bebek odası dekorasyonu

Eğer alışılmıştan farklı bir oda istiyorsanız, bebeğiniz için prenseslere layık, Cindrella temalı bir dekorasyon seçebilirsiniz!

Cindrella temalı bebek odası dekorasyonu
Erkek bebek odaları için dekorasyon:

Erkek bebek odalarına gelince tipik mavi renk kullanmak yerine maviyi yeşil, kahverengi, pembe gibi renklerle birlikte kombinleyebilir, alışılmıştan uzak mor gibi farklı renkte bir oda tasarlayabilir ya da safari, orman temalı oda dekorasyonları seçebilirsiniz.

Erkek bebek odası dekorasyonunda peluş hayvanlı oyuncaklar, duvar resimleri ve yapıştırmaları, mini kitaplık gibi detaylar kullanabilirsiniz.


Mor bebek odası

Orman temalı bebek odası

Safari temalı bebek odası

Erkek bebeğiniz için çok farklı bir fantazi dünyası yaratmak isterseniz eğer, Christina Aguilera'nın oğlu Max için hazırladığı bebek odası dekorasyonundan ilham alabilirsiniz!

Christina Aguilera'nın oğlu Max'in bebek odası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...