24 Şubat 2011 Perşembe

2011 Bahar Trendi: Çizgililer!

Çizgiler etrafımızı sarıyor! Bahar 2011 defilelerinde özellikle sıkça rasladığımız çizgiler diki olsun yatayı olsun heryerdeler ve görünüşe göre de uzun bir süre daha da bizimle olmayı planlıyorlar! :) Isabel Marant, Jil Sander, Marc Jacobs, Sonia Rykiel, Prada gibi tasarımcıların önümüzdeki sezon için tasarladıkları parçalarda çizgiler farklı detaylarda ve farklı biçimlerde kullanılmış.

2011 Bahar Trendi: Çizgili

Ünlüler de tabi geri kalmayarak çizgileri hayatlarına katmış durumdalar. Kimi zaman sokak stillerinde ünlüleri çizgili bluzlarıyla, çizgili hırkalarıyla, hatta çizgili çanta ve çizgili aksesuarlarıyla görüyoruz. Ancak ünlüler bununla kalmıyor, çizgileri kırmızı halıda giydikleri tasarımlarda da görüyoruz.
Ünlülerin Trendi: Çizgililer 
Ünlülerin Trendi: Çizgililer 
Ünlülerin Trendi: Çizgililer
Siz de çizgileri dolabınıza eklemekte geç kalmayın! Çizgilileri nasıl giyerim derseniz, dilerseniz Sonia Rykiel tasarımında olduğu gibi üzerinize daha ince çizgili, altınıza ise daha kalın çizgili ve aynı renk tonlarında çizgili kombinleri yapabilir, dilerseniz sadece çizgili elbise giyerek ya da çizgili hırkanızı, bluzunuzu sade bir pantolon ya da etekle giyerek görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.  Ben de sizin için çizgili modasına uygun  birkaç alışveriş alternatifi seçtim:

2011 Bahar Trendleri : Çizgililer
1) Çizgili Elbise - modaninmerkezi.com - 49.90 TL
2) H&M Çizgili Elbise - hm.com - 14.99 GBP
3) Haute Hippie Uzun Çizgili Hırka - shopbop.com - indirimde: 132.50 USD
4) Forever Unique Çizgili Elbise - asos.com - 196.80 EUR
5) Mango Çizgili Elbise - mango.com - indirimde: 39.90 TL
6) Aiko Arkası Kurdelalı Tunik - shopbop.com - 188 USD
7) Zara Çizgili Dantel Detaylı Bluz - zara.com - 29.90 USD
8) H&M Çizgili Etek - hm.com - 3.99 GBP
9) Juicy Couture Çizgili Çanta - asos.com - 322.75 EUR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...