17 Şubat 2011 Perşembe

Banyo Dekorasyon Fikirleri

Bir evde diğer odaların yanı sıra banyo dekorasyonunun da bence çok önemli bir yeri var.. Sabah güne başlarken alınan bir duş, aynanın karşısında yapılan bakım ve güzellik, uykudan önce sıcak bir banyo keyfi.. Hepsi de günün belli saatlerini ayırmamız gereken aktiviteler ve bunları daha özel kılabilmek için banyonuzun size mutluluk ve huzur veren bir enerjisi olması gerek.. Bunun için de tabi dekorasyonuna önem vermek gerekiyor.. İşte banyo dekorasyonunuz için ilham alabileceğiniz Afrika, Fas gibi bölgelerden esintiler taşıyan farklı, tarihi ve otantik banyo tasarımları...

Mor Motifli Banyo Tasarımı 
Afrika'dan İlham Alınmış Banyo Tasarımı 
Victorian Tarzı Banyo Tasarımı
Otantik Banyo Dekorasyonu
Fas'tan İlham Alınmış Banyo Dekorasyonu
Banyo dekorasyonunda Türk hamamlarını da pas geçmemek gerek.. Gerek duvarda kullanılan granitleri olsun gerekse tarihi banyosu ve çeşmesiyle içinde küçük bir hamamı bulunan banyo tasarımı:
Türk Hamamlı Banyo Dekorasyonu
Sienna Miller da otantik tarzda dekorasyon tercih edenlerden.. Sienna Miller'ın Türk seramik desenlerine benzer ortasında jakuzisiyle, çinileriyle banyo dekorasyonu görülmeye değer:
Ünlülerin Ev Dekorasyonu - Sienna Miller'ın Otantik Banyo Dekorasyonu
Dubai'deki ünlü 7 yıldızlı Burj El Arab otelini bilirsiniz.. Peki bu otelin banyo dekorasyonunu merak ediyor musunuz? İşte 7 yıldızlı Burj El Arab Otelin Ultra lüks banyo tasarımı:
Burj El Arab - Ultra Lüks Banyo Dekorasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...