21 Ağustos 2012 Salı

Film Önerisi: The Vow



Siz de benim gibi romantik filmlere kendini kaptırıp oradaki aşk hikayelerinin gerçek olmasını hayal edenlerden misiniz:) O zaman bu bayram tatilinde sizin için çok güzel bir film önerim var.. Hem de bu film gerçek ve hala süren bir aşk hikayesini anlatıyor. Çok kısa süre içinde birbirine aşık olan ve evlenen çiftin başına bir trafik kazası geliyor ve yaşanan kazadan sonra kız hayatının yakın geçmişini oluşturan hafızasını kaybediyor ve bu da evlendiği adamı artık tanımadığı anlamına geliyor..

Bildiklerimizden beklediklerimizden farklı ve güzel bir hikaye o yüzden izlemenizi tavsiye ediyorum.. Filmde kızla erkeğin evlenirken birbirlerine ettikleri aşk yeminleri o kadar güzel kiii..:)) Bizde bu tür gavur adetleri yok tabi:) amaaan bence olmaması daha iyi zaten yoksa biz kesin yüzümüze gözümüze bulaştırırız böyle şeyleri, birbirimize daha seni seviyorum demeyi bile beceremiyoruz sen git aşk yemini yaz bir de onu dedikodu kazanı kaynatmaya bayılan birsürü akrabanın, tanıdığın hatta tanımadığın önünde oku düğünde! Kızlar olarak aman babam ne der, aman amcamgiller garip karşılar, aman anneannem kalpten gider diye ordan burdan kırparız biz o aşk yeminini kuşa döner kesin.. Türk erkeği için de baya travmatik bir olay olabilir bu durum. Duygularını güzel anlatmasa gelinden vetoyu yiyecek gerdek tehlikeye girecek, çok duygusal moda girse erkekliğe bok sürdürecek arkadaşların diline düşecek, gel de çık işin içinden..:)

Zaten birsürü Amerikan İngiliz adetine acayip meraklıyız hepsini çoktan benimsedik de bir aşk yemini olayını benimsemedik daha bir sebebi var belli ki:)) Neyse biz Paige ve Leo'nun aşkına dönelim, onların birbirlerine yazdıkları aşk yeminini burada da paylaşmak istedim. İlk olarak kızın yani Paige'in yemini:


Ve bu yemine karşılık da Leo'nun yemini ise aşağıda..

I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love. I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other.

İçinizden derin bir aaahh çektiğinizi duyar gibiyim..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...