2 Aralık 2010 Perşembe

Sezon Trendleri - Kışlık Botlar

Havalar yavaş yavaş soğumaya başladıkça ünlüler de en yeni trend kışlık botlarıyla boy göstermeye başladılar. Moon Boots (Ay botları), deri botlar ve kışlık çizmeler yeniden gündeme geldi.


Cameron Diaz

Kate Hudson

Mary Kate Olsen

Miranda Kerr

Peki aya çıkmasak da bu Moon Boots yani Ay botları nasıl bu kadar ünlü oldu? 

Moon Boot'un hikayesi Montebelluna'lı Giancarlo Zanatta'nın astronotların giydiği botların şekillerinden etkilenmesi ve bu tür bir ayakkabı üretmenin yeni bir trend oluşturacağını öngörmesiyle başladı. O zamanın klasik sönük renkli kayak sonrası ayakkabıları yerine Moon Boots'lar tercih edilmeye başlandı ve pistlere renk geldi. Daha sonra bu trend yaygınlaşarak pistlerin dışına taştı ve son olarak Louvre Müzesi uluslararası sanatçılar ve uzmanlardan oluşan hakem heyeti ile Moon Boot'u 20. yüzyılın dünya stil ve moda tarihini karakterize eden önemli tasarım sembollerinden birisi olarak seçti.



Paris Hilton
Paris Hilton - Moon Boots
Peki bu Moon Bootları nereden alabilirsiniz?

Moon Bootları çok beğeniyorsanız size bir müjdem var, artık Moon Bootlar birçok modeliyle Deriden mağazalarında satışa sunuldu. Ayrıca Deriden'in websitesinden de bu botları satın alabilirsiniz : www.deriden.com.tr

Moon Boot 2010/2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...