29 Aralık 2010 Çarşamba

Ünlüler Kışın Nasıl Şık Oluyor

Kışın ne giyeceğimize karar vermek yazın olduğundan çok daha zor gelir. Çünkü kışın soğuğa ayak uydurmak zorunda olduğumuzdan dilediğimizi giyemeyiz, illa ki kalın birşeyler giymek gerekir, ve tabi bu durumda şık olmak daha da bir zorlaşır.

Ünlüler kat kat giyinilse de kışın da şık olunabileceğini kanıtlıyorlar. İşte bu ünlülerden bazıları:

Jessica Alba uzun siyah ceket, gri atkı, örgü etek, topuklu ayakkabılar ve şirin siyah beresiyle kış şıklığını yakalamış.

Jessica Alba'nın Kış Şıklığı

Bar Refaeli deri ceket, Louis Vuitton atkı, yırtık pantolon ve salaş botlar giymeyi tercih etmiş.

Bar Refaeli'nin Kış Şıklığı

Kristen Bell beyaz pelerin ceketi, diz üstü çizmeleriyle sezon trendlerini takip ettiğini göstermiş. Ayrıca şapkasıyla de kombinine uyum sağlamış.

Kristen Bell'in Kış Şıklığı
Jessica Szohr'un siyah ceketi, siyah şortu, çizmeleri ve beyaz kazağıyla sade gözükse de parlak çorabıyla kombinine renk katmış. Siz de sade olan görünümünüzü bu tür aksesuarlarla bir anda çok şık hale getirebilirsiniz.

Jessica Szohr'un Kış Şıklığı

Olivia Palermo'nun kürklü hırkasına bayıldım! Siyah deri pantolon ve siyah kısa çizmeli kombinini kürklü hırkasıyla tamamlamış.

Olivia Palermo'nun Kış Stili

Nichole Richie de kışın siyah tercih edenlerden. Ceketi, pantolonu, çizmelerini ve şapkasını siyah tercih eden Richie, kırmızı çantasıyla kombinine renk katmış.

Nichole Richie'nin Kış Stili

Blake Lively kat kat giyinmeyi ayrı bir boyuta taşıyanlardan.. İlk kombininde iki farklı şal, metalik renkte ceket, bordo çanta ve kısa çizmeler tercih etmiş . İkinci kombininde ise kat kat hırkası, ceketi ve atkısıyla gene de şık olunabileceğini kanıtlamış.

Blake Lively'nin Kış Stili
Blake Lively'nin Kış Stili




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...